середу, 21 квітня 2010 р.

Планшет iPad 3G надійде у продаж 30 квітня

КИЇВ, 21 квітня. (УКРІНФОРМ). Корпорація Apple оголосила, що планшет iPad, оснащений модулями GPS, Wi-Fi і доступом до мереж 3G, надійде у продаж 30 квітня, повідомляє УКРІНФОРМ із посиланням на прес-реліз компанії, опублікований на сайті apple.com.
Цього дня планшет буде доставлений покупцям, які оформили попереднє замовлення на сайті Apple, а також з'явиться у роздрібних магазинах компанії. У США продажі почнуться о 5 годині вечора за місцевим для кожного з поясів часом. Таким чином, коли планшет з'явиться на полицях магазинів Нью-Йорка, в Москві буде перша година ночі 1 травня.
Раніше повідомлялося, що планшет буде доставлений покупцям, які оформили попередне замовлення, до 7 травня. Продаж планшета iPad, оснащеного модулем Wi-Fi, почався в США 3 квітня 2010 року.
За перший день Apple вдалося продати 350 тисяч екземплярів пристрою. За п'ять днів продажів було придбано 500 тисяч планшетів iPad.
Вартість iPad 3G становить від 629 до 829 доларів залежно від об'єму вбудованої пам'яті. Для порівняння, iPad без модулів GPS і 3G коштує від 499 до 699 доларів.