середу, 21 квітня 2010 р.

Роботу над новим фільмом про Джеймса Бонда зупинено

КИЇВ. (УКРІНФОРМ). Роботу над 23-м фільмом про агента 007 зупинено на невизначений строк. Продюсери бондіани Майкл Уїлсон і Барбара Брокколі з компанії EON Productions назвали причиною замороження проекту невпевненість у майбутньому студії MGM, що займається дистрибуцією картини у світі, повідомляє УКРІНФОРМ з посиланням на Бі-бі-сі.
Торік MGM було виставлено на продаж. Студія не зуміла розплатитися з боргами в розмірі 3,7 млрд доларів США. Однак покупець так і не знайшовся. Як заявили в EON Productions, нездатність MGM завершити угоду з продажу стала причиною зупинки роботи над новою серією бондіани. Уїлсон і Брокколі говорять, що не можуть назвати жодних строків відновлення роботи над картиною.
Робочою назвою фільму було "Бонд 23". Як і в попередні два рази, роль Бонда була віддана Деніелу Крейгу. Актор сказав, що не втрачає віри в продюсерів фільму і надіється на швидке відновлення роботи над проектом. Передбачалося, що новий фільм про Бонда вийде в прокат в 2011 або 2012 році.
Звістка про зупинення роботи над новим фільмом про Бонда - погані новини не тільки для фанатів 007, а й для британської кіноіндустрії: бондіана традиційно знімалася на студії Pinewood і приносила економіці країни мільйони.