середу, 21 квітня 2010 р.

Через виверження вулкану в Ісландії, світову прем'єру "Залізного чоловіка 2" перенесено

КИЇВ. (УКРІНФОРМ). Світову прем'єру фільму "Залізний чоловік 2", яка мала відбутися у Лондоні 26 квітня, перенесено у Лос-Анджелес. Причиною стали перебої у авіасполученні, які виникли між США і Великою Британією через виверження вулкану Ейяфьятлайокудль в Ісландії, повідомляє УКРІНФОРМ з посиланням на The Guardian.
Стверджується, що організатори заходу не зможуть гарантувати прибуття виконавців головних ролей на лондонську прем'єру, яка мала відбутися у кіноцентрі Westfield Vue, що відкрився після ремонту.
Виверження не зможе зашкодити прокату картини у Великій Британії, який почнеться 28 квітня, оскільки копії фільму були доставлені за тиждень до початку природного катаклізму.
Нагадаємо, що повітряний простір Великої Британії був закритий 15 квітня. Через хмару вулканічного попелу з ісландського вулкану було припинено авіасполучення над більшою частиною Європи. Загалом відмінили 63 тисячі рейсів.
Щодо "Залізної людини 2", то його творці передрікають йому касові рекорди. Висловлюються припущення, що картина може зібрати вже за перші вихідні в американському прокаті понад 150 мільйонів доларів.