четвер, 22 квітня 2010 р.

Чернігівський маніяк раніше був судимий за вживання наркотиків

ЧЕРНІГІВ, 22 квітня. /Наталія Потапчук - УКРІНФОРМ/. Підозрюваний у скоєнні трьох надзвичайно жорстоких убивств у Чернігові 21-річний молодик, який не працює, був раніше судимий за вживання наркотиків. За інформацією ВЗГ УМВС в області, його затримали вчора ввечері удома, а мешкав він неподалік місця першого вбивства, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.
У квартирі підозрюваного були знайдені та вилучені речові докази, які доводять його причетність до скоєння резонансного злочину: лопата, одяг, заплямовані кров'ю кросівки та інші речі. Наразі проводиться їх експертиза.
Затриманий зізнався у скоєному і дав правдиві свідчення. Вказали на нього і сім свідків, за показами яких був складений фоторобот. Серед них - 45-річний чоловік (єдиний потерпілий, що вижив після нападу) і старенька бабуся, яка була випадковим свідком останнього з трьох вбивств.
Молодика поміщено до ізолятора тимчасового тримання. За фактом злочину порушено кримінальну справу за ст. 115 Кримінального Кодексу України. Розслідування триває.
Начальник УМВС в області Олександр Михайлик подякував усім жителям міста, які після оприлюднення прикмет і фоторобота злочинця буквально засипали міськвідділ інформацією. Кожне повідомлення бралося до уваги і ретельно перевірялося.