понеділок, 19 квітня 2010 р.

Закрито рух на 6 автодорогах у Чернігівській області - Укравтодор

КИЇВ, 19 квітня. /УКРІНФОРМ/. Через підняття рівнів води в річках Дніпро і Десна, закрито рух на 6 автодорогах місцевого значення і одній а/д комунального значення у Чернігівській області, повідомляє УКРІНФОРМ з посиланням на оперативну інформацію Укравтодору.
У Харківській області знято обмеження швидкісного режиму на 4 автодорогах державного значення, залишається обмеження по швидкості на 3 дорогах державного значення, у зв`язку з виникненням деформацій дорожнього покриття.
На одній автодорозі державного значення в Полтавській області обмежено рух транспортних засобів за ваговими параметрами на період весняного відтавання грунтів, а з сьогоднішнього дня планується ввести обмеження руху транзитного автотранспорту, маса якого перевищує 10 тонн ще на одній автодорозі державного значення.
У Полтавській області розмито узбіччя на а/д державного значення, внаслідок інтенсивного танення снігу. Ведуться ремонтні роботи. На підтоплених ділянках автомобільних доріг місцевого значення у Полтавській (одна а/д) області обмежено проїзд легкового автотранспорту; у Миколаївській (одна а/д), Рівненській (одна а/д) та Чернігівській (одна а/д) областях проїзд транспортних засобів забезпечений.
У Волинській (одна а/д) та Полтавській (одна а/д) областях обмежено рух транспортних засобів на автодорогах місцевого значення за ваговими параметрами на період весняного відтавання грунтів. В інших областях проїзд забезпечений без обмежень.