середу, 21 квітня 2010 р.

Погода: наступної доби в Україні похолоднішає

КИЇВ, 21 квітня. /Віктор Чухліб - УКРІНФОРМ/. Наступної доби, 22 квітня, в Україні значно похолоднішає, у західних регіонах навіть випадатиме мокрий сніг. Про це кореспондентові УКРІНФОРМу розповіли синоптики Українського гідрометцентру.
Згідно з їхнім прогнозом, у четвер по всій Україні пройдуть невеликі дощі, у західних областях - місцями з мокрим снігом. Уночі в Криму, Приазов'ї та східних областях випадатимуть короткочасні дощі, місцями прогуркотять грози. Вітер північно-західний, західний, 7-12 м/с.
Температура повітря в більшості регіонів країни становитиме вночі 1-6° тепла, на півдні та сході до 10° тепла, в західних областях місцями проступатимуть на грунті приморозки 0-3°. Вдень термометри показуватимуть 9-14° тепла, у південній та східній частині 12-17°. У Карпатах 22 квітня пройде невеликий сніг та мокрий сніг. Температура повітря в цих краях уночі 1-6° морозу, вдень близько 0°.
У Києві та області в четвер пройде невеликий дощ, удень - місцями. Вітер північно-західний, західний, 7-12 м/с. Температура повітря становитиме вночі 1-6° тепла, вдень 9-14° тепла.