середу, 21 квітня 2010 р.

До Чернігова для розкриття трьох вбивств виїхала посилена слідчо-оперативна група МВС України

КИЇВ, 21 квітня. /УКРІНФОРМ/. До Чернігова для розкриття трьох убивств, скоєних учора з особливою жорстокістю, виїхала посилена слідчо-оперативна група МВС України. Про це УКРІНФОРМу повідомили у прес-службі відомства.
Учора ввечері на вулицях Чернігова впродовж кількох годин з надзвичайною жорстокістю вбито трьох людей. В усіх загиблих повністю розтрощено голови невідомим рубаючим предметом, імовірно, лопатою.
У МВС припускають, що ці люди стали жертвами психічно хворої людини. Чернігівський гарнізон міліції над розкриттям злочинів працював всю ніч. Зокрема, було відпрацьовано значний кримінальний масив регіону, однак розкрити вбивства поки що не вдалося.
З МВС України до Чернігова виїхали найкращі оперативники карного розшуку, група слідчих на чолі з першим заступником начальника Головного слідчого управління, криміналісти Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. Вони повторно оглянуть місця події, проведуть інші оперативно-слідчі дії.
Зі слів очевидців вдалося описати зовнішність підозрюваного у скоєнні вбивств. Прикмети нападника: вік 25-30 років, зріст 175-180 сантиметрів, дуже худорлявої статури, має коротко стрижене волосся. Був одягнений у чорну куртку, ймовірно, з капюшоном. У руках мав лопату з коротким держаком. Його бачили повністю заюшеним кров'ю своїх жертв.
Міліція звертається до всіх, хто помітить чоловіка, схожого на підозрюваного, негайно телефонувати за номером 102. Правоохоронці застерігають, що у жодному разі не можна затримувати його самостійно або вступати з ним в будь-який контакт.
Міліція також просить громадян бути особливо обережними та пильними, утриматися від пересувань безлюдними місцями поодинці, не відпускати дітей гуляти на вулиці без нагляду дорослих.