понеділок, 19 квітня 2010 р.

Facebook заблокував бін Ладена

КИЇВ, 19 квітня. /УКРІНФОРМ/. Адміністрація соціальної мережі Facebook закрила персональну сторінку людини, заведену від імені Осами бін Ладена, повідомляє УКРІНФОРМ з посиланням на телеканал ABC.
Особу людини або групи осіб, які відкрили аккаунт бін Ладена, поки не встановлено. Не виключено, що причетні до появи сторінки терориста люди стануть об'єктами розслідування компетентних органів США.
"Часто люди створюють аккаунти від імені відомих людей, але у нас є механізми протидії цьому", - відзначив представник ресурсу Ендрю Нойєс.
Аккаунт бін Ладена з'явився на Facebook 25 березня і відтоді зібрав понад тисячу друзів. Основним контентом, що викладається на аккаунті, були відеозаписи звернень ісламізму, записані неофіційним телеканалом "Аль-Каїди" - "Аль-Сахаб" (Al-Sahab).
Власник аккаунта іменував себе "принцом моджахедів" і вказав місцем свого розташування "гори світу". Нагадаємо, за однією з версій, "терорист номер один" переховується від правосуддя у гористій місцевості на кордоні Пакистану та Афганістану.