середу, 21 квітня 2010 р.

Представники Apple просять повернути загублений прототип iPhone

КИЇВ, 21 квітня. (УКРІНФОРМ). Шеф-редактор інтернет-видання Gizmodo Браян Лам одержав офіційний лист від Apple з проханням повернути прототип iPhone. У листі, опублікованому Gizmodo 19 квітня, старший віце-президент Apple Брюс Сьюелл підтвердив, що пристрій, який знаходиться в редакції сайту, належить його компанії, повідомляє УКРІНФОРМ із посиланням на gizmodo.com.
Відповідаючи на лист, Лам заявив, що видання з радістю передасть пристрій законному власникові. За законами штату Каліфорнія, де загублено смартфон, власник може заявити свої права на зниклий предмет протягом трьох років із моменту зникнення.
Фотографії пристрою, який, на думку видання, може бути смартфоном iPhone наступного покоління, були опубліковані 19 квітня. Gizmodo придбала апарат у певної особи, яка знайшла його в середині березня в одному з барів передмістя Сан-Франциско.
За інформацією Gizmodo, прототип iPhone був загублений розробником Apple Греєм Пауеллом. Пауелл нібито залишив телефон в барі та пішов додому; пізніше телефон знайшов один із відвідувачів закладу.