вівторок, 27 квітня 2010 р.

Погода: у середу синоптики обіцяють короткочасні дощі та грози

КИЇВ, 27 квітня. /Віктор Чухліб - УКРІНФОРМ/. У середу, 28 квітня, в Україні пройдуть невеликі короткочасні дощі, подекуди з грозами. Про таку синоптичну ситуацію наступної доби кореспондентові УКРІНФОРМу розповіли синоптики Українського гідрометцентру. За прогнозом синоптиків, завтра в західних, північних та центральних областях пройдуть невеликі дощі, місцями з грозами. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 5-10 м/с.
Вночі температура на більшій частині території країни становитимеі 3-8° тепла. У південних, східних та місцями в центральних областях на поверхні грунту проступатимуть приморозки 0-5°, подекуди і в повітрі 0-2°. Вдень термометри покажуть 13-18° тепла, на Закарпатті 16-21° вище нуля. В Карпатах пройдуть дощі, подекуди з грозами. Температура повітря вночі тут становитиме 1-6° тепла, вдень 6-11° тепла.
У середу на Київщині пройде невеликий дощ, подекуди з грозою. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 3-8° тепла, вдень 13-18° вище нуля.