пʼятницю, 23 квітня 2010 р.

На вихідних у Києві знову ремонтуватимуть дороги

КИЇВ, 23 квітня. /УКРІНФОРМ/. Корпорація "Київавтодор" протягом дня 24 та 25 квітня 2010 року проводитиме ремонтні роботи з ліквідації ямковості в усіх 10 районах міста, повідомляє УКРІНФОРМ з посиланням на прес-службу КМДА.
Роботи виконуватимуться на 35 об'єктах вулично-шляхової мережі, а саме: 24 квітня - на вулицях Стрілкова, Росошанська, Приозерна, Дарвіна, Шовковична, Круглоуніверситетська, Садова, Білицька, Уборевича, Ульянова, Симиренка, Червоноткацька, Волинська, Смілянська, Донецька, Довнар-Запольського, Ванди Василевської, Маршала Рибалка, Будівельників, Чапаївському шосе, провулку Охтирський, проспекті Корольова, Московському мосту. 25 квітня - на вулицях Садова, Котельникова, Стрітенська, Андрющенка, Симиренка, Бродинська, Приозерна, Леніна, Південному мосту, просп. Броварському, бульв. Лесі Українки, просп. Правди.
На пошкоджених ділянках доріг, де проводиться ремонт, виставляються засоби колективного захисту (огороджувальні бар'єри, сигнальні конуси та віхи, тимчасові дорожні знаки, причепи безпеки, машини прикриття).
Зазначимо, що при виконанні зазначених робіт обмеження руху транспорту не передбачається.
Корпорація "Київавтодор" звертається до водіїв із проханням з розумінням поставитись до тимчасових незручностей та про наявні недоліки в технічному стані покриттів вулиць інформувати диспетчера корпорації за телефоном 284-74-19 (цілодобово).