четвер, 29 квітня 2010 р.

Погода: у п'ятницю буде тепло і не буде дощу

КИЇВ, 29 квітня. /Віктор Чухліб - УКРІНФОРМ/. Завтра в Україні чи не вперше відчуватиметься справжній подих весняного дня - денна температура повітря на більшій частині території країни перейде за 20-градусну позначку. Про це кореспондентові УКРІНФОРМу повідомили синоптики Українського гідрометцентру.
Згідно з їхнім прогнозом, цього дня на більшій частині території країни буде без опадів. Лише вночі на півночі Лівобережжя, вдень у східній частині пройдуть короткочасні дощі, подекуди з грозами. Вітер південний, південно-західний, 5-10 м/с.
Температура повітря вночі у більшості регіонів становитиме 4-9° тепла, на узбережжі морів до 12° вище нуля. У степовій частині Криму та східних областях термометри покажуть 2-7° тепла, на поверхні грунту та місцями в повітрі приморозки 0-5°. Вдень повітря по всій Україні прогріється до 18-23°, за винятком Карпат, де вночі буде 4-9°, вдень 9-14° тепла.
У Києві та області в п'ятницю переважатиме малохмарна погода без опадів. Вітер переважно південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі становитиме 4-9° тепла, вдень 18-23°.
Тривалість світлового дня становитиме 14 годин 41 хвилину.