середу, 21 квітня 2010 р.

Фільму "Залізний чоловік 2" передрікають рекорд касових зборів

КИЇВ. (УКРІНФОРМ). Фільму режисера Джона Фавро "Залізний чоловік 2" передрікають новий рекорд зі зборів за перший уїкенд у прокаті. Картина може змістити на друге місце колишнього рекордсмена - фільм "Темний рицар", який заробив у перші вихідні 158,4 мільйона доларів, повідомляє УКРІНФОРМ з посиланням на Los Angeles Times.
Дані про можливий рекорд були отримані за результатами дослідження, що враховувало рівень глядацьких очікувань і кількість попередніх замовлень на квитки.
Найбільшою популярністю фільм користується у глядачок старших 20 років, а також у чоловіків цієї ж вікової категорії і хлопчиків. Дівчата-підлітки проявляють значно меншу цікавість до створеного виконавцем головної ролі Робертом Дауні-молодшим героїчному образу.
Нагадаємо, що у фільмі "Залізний чоловік 2", окрім Дауні-молодшого, знімалися Мікки Рурк, Скарлетт Йоханссон, Гвінет Пелтроу, Дон Чідл і Сем Рокуелл.
Світова прем'єра картини відбудеться 29 квітня 2010 року. Касові збори першої частини, що вийшла в прокат у травні 2008 року, перевищили 585 мільйонів доларів.