четвер, 19 листопада 2009 р.

На честь The Rolling Stones названо вино

КИЇВ, 19 листопада. (УКРІНФОРМ). В асортименті американської виноробної компанії Wines That Rock з'явився напій, названий на честь всесвітньо відомого британського рок-гурту The Rolling Stones, повідомляє УКРІНФОРМ із посиланням на Новинар.
Як стало відомо, для виробництва вина, на етикетці якого зображений логотип рок-гурту - губи і язик, був використаний червоний виноград сорту мерло. Виноробна компанія назвала презентований напій "Forty Licks" - за назвою альбому The Rolling Stones 2002 року.
За словами винороба Марка Бімана, така назва була вибрана не випадково. "Коли я створював це вино, я хотів, щоб воно відображало сам дух платівки Forty Licks. До неї були включені 40 композицій групи, які стали своєрідним путівником по класиці рок-н-ролу - творчості групи" - пояснив він.
Як стало відомо, вино, назване на честь легендарного колективу, було розлито по пляшках у 2007 році, а перша дегустація напою відбулася наприкінці жовтня поточного року на концерті, приуроченому до святкування 25-річчя Залу слави рок-н-ролу в Клівленді (США).
Вино "Forty Licks" вже доступне для замовлення на сайті виноробної компанії Wines That Rock. Вартість трьох пляшок "рок-вина" становить близько 60 доларів.
На сайті Wines That Rock можна оформити замовлення також на вино, створене на честь групи Pink Floyd. Подарункова коробка з трьома пляшками каберне совіньон "The Dark Side of the Moon" обійдеться любителям легендарних брендів також у 60 доларів.