вівторок, 17 листопада 2009 р.

Упав до каналізаційного люку - отримуй грошову компенсацію

МИКОЛАЇВ, 17 листопада. /Алла Мірошниченко - УКРІНФОРМ/. МКП "Миколаївводоканал" відшкодує збитки, завдані мешканці обласного центру, яка впала до відкритого каналізаційного люку. Після проведеної прокуратурою міста Миколаєва перевірки і поданого в інтересах громадянки позову, суд виніс рішення стягнути з підприємства на користь потерпілої 9320 гривень.
- Прикра історія з жінкою трапилася ще в лютому 2007 року - після падіння до люку, що належить МКП "Миколаївводоканал", вона була госпіталізована до лікарні швидкої медичної допомоги та проходила там протягом тривалого часу курс лікування, -розповідає прокурор міста Миколаєва Валерій Котков. - Рік по тому постраждала звернулася до прокуратури і після проведеної перевірки прокуратура заявила позов в інтересах громадянки до МКП "Миколаївводоканал" про відшкодування шкоди, завданої потерпілій.
Рішенням районного суду позовні вимоги прокурора міста задоволені. Суд постановив стягнути з відповідача витрати на лікування громадянки, а також відшкодувати моральну шкоду. МКП "Миколаївводоканал" не погодився з цим рішенням і подав апеляційну скаргу. За результатами її розгляду Апеляційний суд Миколаївської області стягнув з останнього на користь громадянки 1320 грн, витрачених громадянкою на лікування, та 8000 грн моральної шкоди.