понеділок, 23 листопада 2009 р.

Погода у вівторок: на заході дощі, на сході тумани

КИЇВ, 23 листопада. /Віктор Чухліб - УКРІНФОРМ /. Завтра, 24 листопада, в Україні переважатиме тепла і хмарна погода, яка в деяких регіонах країни супроводжуватиметься опадами у вигляді дощу. Таким бачать завтрашній вівторок синоптики Українського гідрометцентру, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.
Згідно з прогнозом синоптиків, завтра в Україні буде без опадів, лише в Карпатах, на Закарпатті та в західних областях очікується невеликий, у горах помірний дощ. Уночі та вранці у центральній, південній та східний частині місцями стелитиметься туман. Вітер переважно південно-західний, 5-10 м/с, у західних областях місцями пориви 15-20 м/с, на високогір`ї Карпат до 30 м/с.
Температура повітря в більшості регіонів уночі становитиме 1-6° тепла, на сході подекуди 0-2° морозу, вдень в Україні 6-11° тепла. У Криму вночі 5-10° тепла, вдень 11-16°.
У Києві та області завтра буде без істотних опадів. Вітер переважно південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі по області становитиме 1-6° тепла, вдень 6-11°.