понеділок, 23 листопада 2009 р.

Девід Хей, який переміг недавно в бою за титул чемпіона світу Миколу Валуєва, дав характеристику братам Кличкам

КИЇВ, 23 листопада. ( УКРІНФОРМ ). Англійський боксер-суперваговик Девід Хей порівняв між собою братів Володимира і Віталія Кличків. За словами Хея, обидва українці - боксери приблизно одного рівня, однак у кожного з них є свої сильні і слабкі сторони, повідомляє інтернет-видання Boxingscene.com.
За словами Хея, Володимир Кличко набагато швидший за свого старшого брата, але вразливіший для ударів. Хей наголосив, що Кличко-молодший намагається ухилятися від ударів, і це робить його незграбним.
Віталія Кличка англієць охарактеризував як боксера з дуже сильним ударом. При цьому Хей зазначив, що Віталій не такий мобільний, як брат. Крім того, англієць відзначив, що у Віталія Кличка травмовані коліна.
У червні 2009 року Хей мав зустрітися на рингу з Володимиром Кличком, але цей бій зірвався через травму англійця. Планувалося, що у вересні Хей проведе поєдинок з Віталієм Кличком, але цей бій також не відбувся, оскільки англієць домовився про поєдинок з Миколою Валуєвим.
7 листопада Хей переміг Валуєва і відібрав у нього титул чемпіона світу за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація). Свій наступний поєдинок англієць проведе з американцем Джоном Руїсом. При цьому Хей упевнений, що в майбутньому він зустрінеться на рингу з одним із братів Кличків.
Віталію Кличку належить чемпіонський пояс WBC (Всесвітня боксерська рада). Кличко-старший захищатиме цей титул 12 грудня в бою з американцем Кевіном Джонсоном. Володимир Кличко є чемпіоном світу за версіями IBF (Міжнародна боксерська федерація) і WBO (Всесвітня боксерська організація). На початку 2010 року він проведе бій з офіційним претендентом WBO американцем Едді Чемберсом.