пʼятницю, 27 листопада 2009 р.

Брати Клички отримали престижну німецьку медійну нагороду BAMBI

КИЇВ, 27 листопада. (УКРІНФОРМ). У Потсдамі відбулося вручення престижної німецької нагороди BAMBI. Українські боксери Віталій та Володимир Клички були відзначені як найбільш популярні зірки спорту в Німеччині, повідомляє УКРІНФОРМ із посиланням на сайт телеканалу ARD.
BAMBI - нагорода, започаткована в 1948 році видавництвом Burda Media у галузі кіно. За цей час у Німеччині премія набула популярності на рівні американського "Оскару" і поширилася не лише на суміжний з кіноіндустрією шоу-бізнес, а й на політику, економіку та спорт. До журі, що багато років поспіль очолює Губерт Бурда, входять головні редактори провідних німецьких медіа, а критеріями оцінювання є популярність і авторитетність номінантів у своїй країні та світі.
Нинішнього року на церемонію до Потсдама з'їхалися понад 800 гостей з усього світу - зірок політики, економіки, шоу-бізнесу та спорту. Видовище транслювалося в прямому ефірі німецького телеканалу ARD.
Окрім українців Віталія та Володимира Кличків премію здобули екс-канцлер Німеччини Гельмут Коль, актор Максиміліан Шелл, співачка Шакіра, кутюр'є Джорджіо Армані та інші.