понеділок, 23 листопада 2009 р.

У Москві проходить церемонія прощання з шоуменом Романом Трахтенбергом

КИЇВ, 23 листопада. ( УКРІНФОРМ ). Родичі, колеги і поклонники телерадіоведучого, шоумена Романа Трахтенберга, що помер у п'ятницю від серцевого нападу, приходять сьогодні попрощатися з ним у Центральний будинок працівників мистецтв у Москві, повідомляє УКРІНФОРМ з посиланням на РІА-Новости.
Похорони відбудуться у Санкт-Петербурзі у вівторок.
Роману Трахтенбергу стало погано під час передачі "Шоу Трахти-Барахти", яку він вів з Оленою Батіновою. Шоумен помер у машині "швидкої допомоги". Йому був 41 рік.
Кілька років Роман Трахтенберг працював ведучим на радіо і телебаченні, вів розважальне шоу. Він також знімався у кіно, у тому числі у серіалах "Щасливі разом", "Троє зверху", "Гаїшники" і у фільмі "Generation П" за романом Віктора Пелєвіна, записав кілька музичних альбомів, серед них - "Кошерні пісні про головне" з Петром Подгородецьким. Брав участь у російському дубляжі фільму "Рок-волна" і мультфільмі "Правдива історія Червоної Шапочки". Роман Трахтенберг був кандидатом наук. У 1999 році він захистив дисертацію з культурології на тему "Відродження колективних форм дозвілля шляхом використання російського фольклору".