понеділок, 23 листопада 2009 р.

Майкла Джексона нагородили чотирма преміями American Music Awards

КИЇВ, 23 листопада. ( УКРІНФОРМ ). Майкла Джексона посмертно нагороджено чотирма музичними преміями American Music Awards, повідомляє УКРІНФОРМ з посиланням на Associated Press.
На церемонії нагородження, що відбулася у Лос-Анджелесі увечері у неділю, 22 листопада, премії замість Майкла Джексона отримав його старший брат Джермейн.
Джексона було номіновано на п'ять премій: "Артист року", "Кращий альбом" і "Кращий виконавець" у категоріях поп/рок і соул/R&B. У підсумку "король поп-музики" виграв у всіх категоріях, за винятком головної номінації - "Артист року". Переможцем у цій номінації стала 19-річна кантрі-виконавиця Тейлор Свіфт.
Молоду співачку, крім найпрестижнішої нагороди, також було нагороджено преміями у номінаціях "краща виконавиця" у категоріях поп/рок, "кращий кантрі-альбом" за пластинку Fearless. Загалом співачка отримала п'ять премій AMA.
У числі інших претендентів на нагороди варто відмітити групу Black Eyed Peas і репера Jay-Z, що отримали по дві премії AMA. Головною "невдахою" церемонії виявився інший популярний хіп-хоп виконавець Емінем, номінований на чотири премії, у тому числі "Артист року". Він не отримав жодної премії.