понеділок, 16 листопада 2009 р.

В УФІ впевнені, що всі квитки на футбольний матч Україна-Греція будуть продані

КИЇВ, 16 листопада. (УКРІНФОРМ). Нульовою нічиєю завершився матч між національними футбольними збірними Греції та України, який відбувся в Афінах у рамках стадії плей-офф чемпіонату світу-2010. А значить, доля путівки на футбольний форум найсильніших команд світу вирішиться у поєдинку у відповідь, який відбудеться 18 листопада в Донецьку на "Донбас Арені".
На матч у відповідь Україна-Греція в продаж надійшло 50 тисяч 81 квиток. Дешевих перепусток вартістю 200 гривень: дещо більше як дев'ятнадцять тисяч. Ще п'ятнадцять з половиною тисячі коштують 400 гривень. Квитки за місця на звичайні трибуни є ще й за ціною шістсот, вісімсот і 2 тисячі гривень. Ціни на так звані "клубні трибуни" коливаються від 4,5 до восьми тисяч гривень.
Продаж квитків через інтернет на сайті ЗАТ "Україна Футбол Інтернешнл" (УФІ), який почався 30 вересня, закінчився 12 листопада. У свою чергу отримати придбаний абонемент на матч можна і в день гри з 9.00 до 20.00.
За інформацією УФІ, вже реалізовано більш як половину квитків. Тому сумнівів, що стадіон буде заповнений, у них немає. Чи це так, побачимо 18 листопада.
Телетрансляція другого стикового матчу плей-офф Чемпіонату світу-2010 між командами України і Греції у прямому ефірі почнеться о 20.00 на Першому Національному.