пʼятницю, 27 листопада 2009 р.

Погода: вихідні пройдуть без опадів

КИЇВ, 27 листопада. /Віктор Чухліб - УКРІНФОРМ /. Наступні вихідні - субота, 28 листопада, та неділя, 29 листопада, - істотних опадів в Україну не принесуть. Невеликі дощі накрапатимуть лише в суботу в західних та північних областях. У Карпатах та на Закарпатті пройде помірний дощ, на високогір'ї - з мокрим снігом. Про таку синоптичну ситуацію в найближчі два дні кореспондентові УКРІНФОРМу розповіли синоптики Українського гідрометцентру.
Згідно з їхнім прогнозом, на вихідні місцями стелитиметься туман. Вітер південно-західний, південний, 5-10 м/с, у суботу в Карпатах місцями пориви до 17-22 м/с. Температура повітря в більшості областей країни становитиме вночі 1-6° тепла, на узбережжі морів до 12°. У неділю в західних областях місцями буде 0-3° морозу. Вдень термометри по країні покажуть 5-10° тепла, у південних областях до 13°, в Криму 11-16° вище нуля.
У Києві та області в суботу вранці та вдень пройде невеликий дощ. У решту часу буде без істотних опадів, місцями стелитиметься туман. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 3-5° тепла, вдень 7-9° вище нуля.