неділю, 22 листопада 2009 р.

Леді Гага відвідає Київ

КИЇВ, 21 листопада. (Людмила Артюх - УКРІНФОРМ ). 23-річна американська поп-зірка Леді Гага на початку грудня приїде до Києва, повідомляє УКРІНФОРМ із посиланням на ТСН.


Як стало відомо, Джоан Стефані Германотта (справжнє ім'я співачки) вже найближчим часом відвідає закриту вечірку одного з українських глянцевих видань.

До гастрольної концертної програми молодої поп-зірки Україна поки не увійшла, проте в українському контексті леді Гага частково вже зазвучала. Зокрема нещодавно, 9 листопада 2009 року відбулася світова прем'єра кліпу американської співачки за назвою "Bad Romance", у якому поп-діва погодилася прорекламувати українську горілку "Nemiroff".

Нагадаємо, що в листопаді нинішнього року Леді Гага стала лауреатом одного з найпрестижніших музичних конкурсів світу - MTV Europe Music Awards (MTV EMA) - у номінації "Кращий новий артист". Її перший альбом "The Fame" (2008) став міжнародним хітом і розійшовся більш як двомільйонним тиражем у всьому світі.

Нещодавно повідомлялося, що 9 березня 2010 року в Києві вперше виступить всесвітньовідомий німецький рок-гурт Rammstein.