пʼятницю, 27 листопада 2009 р.

Дружина Берлусконі зажадала 43 млн євро аліментів на рік

РИМ, 26 листопада. (Ірина Кащей - УКРІНФОРМ). Вероніка Ларіо, дружина прем'єр-міністра Італії Сильвіо Берлусконі, зажадала 43 млн євро річного утримання після розлучення. Цю новину оприлюднило відоме видання "Корр'єре делла Сера", повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.
За інформацією газети, Берлусконі не погодився на ці умови і запропонував 200-300 тис. євро на місяць. Видання також зазначає, що Вероніка вже отримала 60-70 млн євро, і що прем'єр готовий залишити їй резиденцію в Макеріо поблизу Мілана, де вона мешкає з дітьми.
Адвокати Берлусконі відмовилися коментувати цю новину, зазначивши лише, що вони дуже співчувають подружжю і що поширення таких новин не сприяє мирному розлученню.
Вероніка Ларіо подала на розлучення на початку травня цього року. Тоді вона заявила, що вважає неприпустимою присутність чоловіка на дні народженні 18-річної Ноемі Летиції у той час, як він ніколи не брав участі у святкуваннях з приводу 18-річчя їхніх трьох дітей. 53-річна Вероніка Ларіо є другою дружиною Берлусконі, матір'ю трьох із п'яти його дітей. Цей шлюб тривав 20 років. Згідно з даними найбільшого економічного видання Італії "Іль Соле 24 оре", майно сім'ї Берлусконі оцінюється у 6 млрд євро.