четвер, 19 листопада 2009 р.

За перший місяць роботи веб-сайт Міноборони Китаю зазнав 2,3 млн хакерських атак

ПЕКІН, 19 листопада. (Ольга Танасійчук - УКРІНФОРМ). Офіційна веб-сторінка Міністерства оборони КНР, що відкрилась наприкінці серпня цього року, за перший місяць своєї роботи зазнала 2,3 млн хакерських атак, повідомляє пекінський кореспондент УКРІНФОРМу.
За три місяці роботи трафік сайту досягнув 1,25 млрд відвідувань. З географічної точки зору, 40% відвідування припадають на Пекін, Гуандун і Цзянсу, повідомив інтернет-виданню "Женьмінь Жібао" керівник сайту МО Цзі Гуйлінь. Серед зарубіжних країн найбільша кількість відвідувань припадає на Сполучені Штати, Австралію, Сінгапур і Японію. Англійська версія сайту користувалася найбільшою популярністю серед відвідувачів США, Австралії і Великої Британії.
"За перший день роботи нашого сервера його відвідали 70 млн разів, за другий - 130 млн. Протягом першого місяця було здійснено понад 2,3 млн хакерських атак, особливо у перший тиждень. І зараз, коли відбуваються важливі події, ми бачимо спроби зламати або блокувати наш сайт, але всі вони безуспішні", - зазначив Цзі Гуйлінь.