пʼятницю, 20 листопада 2009 р.

Погода у вихідні: хмарно з проясненнями

КИЇВ, 20 листопада. /Віктор Чухліб - УКРІНФОРМ/. Хмарну з проясненнями погоду прогнозують на наступні вихідні, які припадають на суботу, 21 листопада, та неділю, 22 листопада, синоптики Українського гідрометцентру, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу. У попередні роки, нагадують синоптики, саме в День архістратига Михаїла (21 листопада) випадав перший сніг.
За прогнозом синоптиків, у ці дні в східній половині країни пройдуть невеликі дощі, вночі у східних областях та на півночі Лівобережжя місцями з мокрим снігом. На решті території буде без істотних опадів, вночі та вранці місцями стелитиметься туман. Вітер північно-західний, 7-12 м/с.
Температура повітря в більшості регіонів країни становитиме вночі 2-7° тепла, у східних областях, на півночі Лівобережжя та в Карпатах місцями 0-2° морозу. Вдень термометри відобразять 4-9° тепла, в західній та південній частині 8-13°.
У Києві та області у вихідні буде хмарно з проясненнями. Істотних опадів синоптики не прогнозують. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 2-7° тепла, вдень 4-9° вище нуля.