вівторок, 23 лютого 2010 р.

Гра "StarCraft" б'є всі рекорди ще до офіційного виходу

КИЇВ, 23 лютого. (УКРІНФОРМ). Власники кодів для участі в бета-тестуванні другої частини популярної гри в жанрі стратегії "StarCraft" почали продавати їх на інтернет-аукціоні eBay, повідомляє УКРІНФОРМ із посиланням на ресурс 1UP.
Середня вартість коду перевищує 300 доларів, а в одному з випадків він був проданий за 949 доларів, але йшов у комплекті з аккаунтом на мережевому сервісі Battle.net, що дає доступ до двох персонажів 80-го рівня в World of Warcraft.
Компанія Blizzard Entertainment почала розсилати запрошення для участі в бета-тестуванні StarCraft II в середині лютого. Повідомлялося, що коди отримають "тисячі гравців". При цьому користувачами було подано кілька сотень тисяч заявок на участь у тестуванні. Серед кодів, які надійшли в продаж, не лише надані Blizzard Entertainment користувачам поточного року, а й ті, які представники компанії роздавали на заході Blizzcon у 2008 році.
Нагадаємо, що продовження гри StarCraft було анонсоване 2007 року. Гра розділена на три епізоди, кожен із них присвячений одній з трьох рас, на протистоянні яких побудована перша частина StarCraft, що вийшла 1998 року.