суботу, 13 лютого 2010 р.

Найтовстіша людина на планеті пише книгу про схуднення

КИЇВ, 13 лютого. /УКРІНФОРМ/. Найтовстіша людина в світі, британець Пол Мейсон, напише автобіографічну книгу, в якій поділиться своїми рецептами зниження ваги. Про це повідомляє УКРІНФОРМ з посиланням на The Sun.
Днями Мейсона виписали з Лікарні Святого Річарда в Чичестері, графство Західний Суссекс, де йому робили операцію із зменшення шлунка для зниження ваги. Щоб операція стала можливою, 445-кілограмовому британцю довелося скинути частину ваги самостійно. Крім того, перед операцією лікарі відкачали йому деяку кількість жиру з передньої черевної стінки, щоб отримати доступ у черевну порожнину.
В результаті операції маса тіла Мейсона знизилася до 311 кілограмів, і він планує худнути далі. Під час перебування в клініці він почав писати автобіографічну книгу під назвою "Подорож" (The Journey), більша частина якої присвячена його зусиллям із зниження ваги.
49-річний Мейсон отримав титул найтовстішої людини на планеті після того, як у 2009 році екс-володар цього титулу, 43-річний мексиканець Мануель Урібе, скинув більшу частину своєї маси. Його максимальна вага досягала 560 кілограмів.