неділю, 14 лютого 2010 р.

У Криму невідомі спалили автомобіль голови дільничої комісії від Ю.Тимошенко

СІМФЕРОПОЛЬ, 14 лютого. /Сергій Павлів - УКРІНФОРМ/. У Криму невідомі спалили машину секретаря та голови дільничих виборчих комісій від кандидата у президенти Юлії Тимошенко в Ленінському районі.
Як повідомили кореспондентові УКРІНФОРМу в прес-службі Кримського виборчого штабу Ю. Тимошенко, інцидент стався сьогодні, близько трьох годин ночі, у с.Чистопілля Ленінського району Криму.
"Сьогодні вночі приблизно о 03.00 невідомі отруїли собаку і спалили автомобіль "Волга" подружжя (Михайла Коломійцева та Олени Гамми)", - йдеться у повідомленні прес-служби.
"Кримський виборчий штаб кандидата у Президенти України Ю. Тимошенко пов'язує цей випадок з діяльністю постраждалих на посту голови та секретаря виборчих комісій та їх відстоюванням чесного вибору громадян у селі Чистопілля. Так, Михайло Коломійцев є секретарем виборчої комісії N112, а його дружина Олена Гамма - головою виборчої комісії N113", йдеться у ньому.
Прес-служба Кримського виборчого штабу Юлії Тимошенко вважає, що "використання таких бандитських методів може свідчити про повернення тяжких 90-х".