понеділок, 15 лютого 2010 р.

Погода у вівторок: вночі підморозить, вдень розтане

КИЇВ, 15 лютого. (Надія Юрченко - УКРІНФОРМ ). У вівторок, 16 лютого, на більшій частині території України буде хмарно з проясненнями. Вночі у південних та східних областях опади, місцями сильні, налипання мокрого снігу, хуртовина, ожеледь, туман, удень послаблення опадів. На решті території - без істотних опадів. На дорогах (крім крайнього півдня) ожеледиця. Про це кореспондентові УКРІНФОРМу повідомили в Українському гідрометцентрі.
Вітер у південно-східній половині країни північно-східний, 7-12 м/с, пориви 15-22 м/с, в Криму до 24 м/с, на решті території північно-західний, 3-8 м/с.
Нічна температура на більшій частині території України становитиме 2-7° морозу, в західних областях до 10° морозу. Вдень термометри покажуть від 4° морозу до 1° тепла. На Закарпатті, у південних, Донецькій та Луганській областях вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень 0-5° тепла. В Криму вночі 0-5° тепла, вдень 2-7° тепла.
На Київщині у вівторок, 16 лютого, також буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 3-8 м/с. Температура вночі становитиме 2-7° морозу, вдень 4° морозу - 1° тепла.