пʼятницю, 12 лютого 2010 р.

Погода у суботу: дощі, мокрий сніг та хуртовини

КИЇВ, 12 лютого. (Надія Юрченко - УКРІНФОРМ ). У суботу, 13 лютого, на більшій частині території України синоптики прогнозують складні погодні умови. Зокрема, очікуються сніг та мокрий сніг, у південних, а вдень місцями і в центральних областях та на Закарпатті з переходом у дощ. У південних, західних та центральних областях сильні опади. Місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, хуртовини, туман, на дорогах ожеледиця. Про це кореспондентові УКРІНФОРМу повідомили в Українському гідрометцентрі.
Вітер південний, 7-12 м/с, у Криму та Приазов'ї пориви 15-22 м/с.
Нічна температура на більшій частині території України становитиме 2-7°морозу, у східних областях та на півночі Лівобережжя 5-10° морозу. Вдень термометри покажуть близько 0°. У південних областях та на Закарпатті вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 1-6° тепла.
На Київщині у суботу, 13 лютого, синоптики прогнозують хмарну погоду, опади у вигляді снігу та мокрого снігу, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледицю, місцями туман. Вітер південний, 7-12 м/с, пориви 17-22 м/с. Температура вночі 2-7° морозу, вдень близько 0°.