четвер, 18 лютого 2010 р.

Пограбування дочки Черновецького розслідує прокуратура

КИЇВ, 18 лютого. / УКРІНФОРМ /. Прокуратура Парижа шукає злодія, який вкрав у Христини Черновецької торбинку з коштовностями на 4,5 мільйони євро. За словами представника генсекретаріату прокуратури, вони перевірили особистість українки, звіривши списки пасажирів рейсу, яким прибула Черновецька. Про це повідомляє УКРІНФОРМ із посиланням на французьку газету Le Figaro.
Заява від дочки мера була зареєстрована в прокуратурі паризького передмістя Бобіньї, про що там офіційно повідомили.
За даними Le Figaro, Христина заявила про пограбування поліцейському патрулю на автомагістралі. "Вона відразу ж представилась дочкою мера Києва. Поліцейські відзначили зовнішні ознаки багатства", - заявили джерела газети у поліції.
Працівники п'ятизіркового паризького готелю George V також підтвердили, що Черновецька знімала в них апартаменти - і саме тоді, коли сталося пограбування. "Так, жінка з таким прізвищем зупинялася у нас", - сказали в готелі. До речі, ночівля у найдешевшому номері готелю George V коштує 750 євро.
Як повідомляє Le Figaro, наразі французи жваво обговорюють пограбування дочки київського мера на інтернет-форумах. Вони дивуються, що в Україні живуть такі багаті люди.