четвер, 18 лютого 2010 р.

Microsoft представляє нову операційну систему для мобільних пристроїв

КИЇВ, 17 лютого. (УКРІНФОРМ). На щорічній експозиції Mobile World Congress 2010 генеральний директор корпорації Microsoft Стів Балмер представив наступне покоління операційної системи (ОС) для мобільних апаратів - Windows Phone 7 Series, повідомляється в офіційному прес-релізі корпорації.
За допомогою цієї ОС Microsoft розкриває нові можливості програмного забезпечення мобільних телефонів, інтегруючи різні засоби комунікацій в одному пристрої. Вперше Microsoft об'єднає ігри з пакета Xbox Live Games, мультимедійні можливості плеєра Zune і класичні функції телефону в операційній системі Windows Phone 7 Series.
Операційною системою Windows Phone 7 Series, яка є абсолютно новою розробкою, корпорація Microsoft кардинально змінює підхід до телефонного програмного забезпечення. Комбінуючи можливості динамічних модулів, користувач може майже миттєво дізнаватися про зміни, які відбуваються з його друзями, просто глянувши на робочий стіл телефону.
Виробники та оператори-партнери, які використовуватимуть Windows Phone 7 Series у своїх апаратах, планують почати поставки пристроїв вже до кінця 2010 року. Нова ОС буде встановлена в телефонах таких виробників, як Dell, Garmin-Asus, HTC, HP, LG, Samsung, Sony Ericsson, Toshiba та Qualcomm Inc.