пʼятницю, 19 лютого 2010 р.

Погода у суботу: вночі мокрий сніг, удень дощ

КИЇВ, 19 лютого. (Надія Юрченко - УКРІНФОРМ ). У суботу, 20 лютого, на більшій частині території України буде хмарно, вночі невеликий сніг, мокрий сніг. У західних областях, а вдень по всій країні очікуються помірні опади переважно у вигляді дощу, в карпатському регіоні місцями сильні дощі. Про це кореспондентові УКРІНФОРМу повідомили в Українському гідрометцентрі.
Вітер буде південно-західний, у західній частині країни північно-східний, 5-10 м/с. У південніх та східних областях місцями пориви 15-20 м/с, в Криму до 24 м/с.
Нічна температура становитиме від 2° морозу до 3° тепла, на Закарпатті, Одещині та в Криму 1-6° тепла, у східних областях та на півночі Лівобережжя 1-6° морозу. Вдень термометри покажуть 0-5° тепла, у південній частині та карпатському регіоні 4-9° тепла, на півдні Одещини 10-12°, в Криму до 15° тепла.
На Київщині у суботу, 20 лютого, також буде хмарно, вночі невеликий мокрий сніг, вдень опади переважно у вигляді дощу. Місцями туман, налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі від 2°морозу до 3° тепла, вдень до 5° тепла.