понеділок, 15 лютого 2010 р.

У ряді областей України проїзд автошляхами ускладнюється через снігову "кашу"

КИЇВ, 15 лютого. ( УКРІНФОРМ ). Незважаючи на засніжений стан покриття у більшості областей України, проїзд автомобільних шляхами державного значення забезпечено.
Як повідомила УКРІНФОРМу прес-служба Міністерства транспорту і зв'язку, сьогодні станом на 13:00 на території України в західних, Сумській, Чернігівській, Київській, Черкаській і в Миколаївській областях - невеликий сніг, у Луганській області - сніг з дощем, у Вінницькій і Кіровоградській областях - місцями невеликий туман, у Запорізькій області - місцями дощ.
На перевальних ділянках доріг у Карпатах - сніг, температура повітря від -1 до -7 градусів за Цельсієм. В Івано-Франківській області покриття на перевальних ділянках місцями засніжені. У Криму на перевалах без опадів. Температура повітря від +5 до +7 градусів. Проїзд забезпечено.
На автодорозі "М-05" (Київ - Одеса) в Київській і Черкаській областях - місцями невеликий сніг. Температура повітря від +1 до +2 градусів. Покриття - мокре. Проїзд забезпечено.
Покриття на автодорогах державного значення у центральних і східних областях засніжені. У Донецькій і Чернігівській областях - снігова "каша", в Сумській області - місцями сніговий накат. Проїзд забезпечено.
Покриття автодоріг місцевого значення майже в усіх областях засніжене. У Чернігівській, Волинській, Харківській і Донецькій областях - снігові перемети, у Миколаївській, Вінницькій і Одеській областях - місцями ожеледиця, у Дніпропетровській області - снігова "каша". Ускладнено проїзд у Чернігівській, Полтавській, Волинській, Івано-Франківській, Тернопільській, Харківській і Миколаївській областях, а в Дніпропетровській області - проїзд обмежено, в інших областях - забезпечено.
На дорогах працюють 2 тис. 814 одиниць техніки і 3 тис. 910 робітників. Крім того, додатково задіяно 117 одиниць техніки, залучених з інших організацій.