четвер, 25 лютого 2010 р.

Погода: тепло наступає

КИЇВ, 25 лютого. /Віктор Чухліб - УКРІНФОРМ /. Теплі повітряні маси невпинно наступають на позиції зими. Не стане винятком і завтрашній день, коли температура повітря в деяких регіонах підніматиметься до 6° тепла і навіть вище. Про це кореспондентові УКРІНФОРМу повідомили синоптики Українського гідрометцентру.
Згідно з їхнім прогнозом, у п'ятницю, 26 лютого, на більшій частині території країни переважатиме хмарна з проясненнями погода. Буде без істотних опадів. Вночі та вранці місцями стелитиметься туман; на дорогах, окрім півдня та крайнього сходу, наростатиме ожеледиця. Вітер переважно південно-східний, у південній частині східний, 5-10 м/с, у Карпатах місцями пориви 15-20 м/с.
Температура повітря в більшості областей становитиме вночі від 4° морозу до 1° тепла, у східних областях та на півночі Лівобережжя 4-9° морозу, у Криму та на Закарпатті 0-5° тепла. Вдень термометри реєструватимуть 1-6° тепла, у південних та західних областях до 9°, в Криму, на Закарпатті та Прикарпатті 7-12° тепла.
У Києві та області в п'ятницю буде без істотних опадів. Вночі та вранці місцями стелитиметься туман. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень 1-6° тепла.