суботу, 13 лютого 2010 р.

Порностудію, інвестором якої був громадянин Німеччини, викрито у Луцьку

ЛУЦЬК, 13 лютого. /Зіновій Жижара - УКРІНФОРМ/. Порностудію, що цілодобово працювала в мережі Інтернет, викрили на одній з квартир Луцька співробітники СБУ та міліції Волині. Акторками цього порнобізнесу, який спонсорував громадянин Німеччини, були красуні одного з відомих модельних агентств міста, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.
Як розповіли у прес-центрі обласного управління СБУ, під час проведення спецоперації було затримано одинадцять осіб, з яких восьмеро - моделі, що саме здавали й приймали "зміну". Адже порностудія працювала цілодобово й "акторки" знімалися по дванадцять годин кожна.
Слідством, що ведеться, встановлено, що організаторами порностудії є громадянин Німеччини та директриса міського модельного агентства. Відеопродукція у режимі on-line транслювалась на півсотні інтернет-сайтах. Вартість послуги для замовника коштувала два євро за хвилину.
Фінансування студії здійснювалось за кошти громадянина Німеччинин, який надав комп'ютерну техніку і сам налаштував її для роботи. Він же провів і кастинг найнятих десяти дівчат-моделей. Середньомісячний їх заробіток становив 1000 євро.
Проти організаторів порностудії, в тому числі й громадянина Німеччини, порушено кримінальну справу. Їм пред'явлено звинувачення у виготовленні, збуті та розповсюдженні зображень та відеопродукції порнографічного характеру.