четвер, 26 червня 2008 р.

На думку духовенства й депутатів, кафе-бар у вигляді труни - поза межами християнської моралі

КИЇВ, 26 червня (Вікторія ЛишикУКРІНФОРМ). Частина депутатського корпусу Трускавецької міської ради та духовенство конфесії Української греко-католицької церкви переконані, що будівництво кафе-бару у вигляді труни переходить рамки християнської моралі і його належить якнайшвидше демонтувати.
Про це кореспондентові УКРІНФОРМу повідомив заступник міського голови Ярослав Чистогорський. Як прокоментував він, власник фірми ритуальних послуг «Вічність» Степан Пряник, на рахунку якого чимало добрих справ, скерованих на добробут міста, втілив свій задум у реальність, аби здійснити свою давню мрію – увійти до Книги рекордів Гіннеса.
Сам власник “Вічності”, враховуючи категоричний спротив духовенства, а також звернення депутатів міськради, запевняє, що він не проти демонтувати бар-труну, але готовий це зробити не раніше вересня-місяця. Бо десь наприкінці літа, як стверджує С.Пряник, має прибути з-за кордону комісія з представників Книги рекордів, аби офіційно зісвідчити ексклюзивність та рекордні параметри даної епатажної побудови.

Про будівництво бару "Вічність" вже повідомлялося 22.05.2008 -

"Кадри з хічкоківських фільмів жахів стають реальністю на курортній Львівщині"


Фото взято з порталу kava.lviv.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: