середу, 25 червня 2008 р.

В Чернігівській області хазяїн палаючої будівлі обстріляв пожежників і міліцію

ЧЕРНІГІВ, 24 ЧЕРВНЯ. /Наталія Потапчук - УКРІНФОРМ/. Надзвичайна подія сталася в райцентрі Куликівка Чернігівської області. Хазяїн палаючої господарської будівлі обстріляв прибулих для гасіння пожежі рятувальників та міліцію.
За інформацією відділу зв’язків з громадськістю УМВС в області, спочатку хазяїн господи, де горів сарай, зажадав від пожежників покинути місце події. Коли вони відмовились, виніс дві мисливські рушниці і відкрив по них вогонь. Вогнеборці встигли сховатись за стіною будинку і ніхто не постраждав. Менше пощастило правоохоронцям, які прибули на місце пожежі через повідомлення про ймовірний підпал будівлі. Один із зарядів пробив дверцята їхнього автомобіля й поранив дільничного в ногу, а другий потрапив у заднє сидіння і спину заступника начальника райвідділу міліції. Поранення, на щастя, виявились несмертельними.
Далі чоловік, що розбушувався не на жарт, став обстрілювати проїжджі мимо автомобілі. Під заряд, зокрема, потрапив "газик" одного з жителів Куликівки, якому дріб розбив лобове скло.
Для приборкання "стрільця" по тривозі був піднятий весь особовий склад Куликівського райвідділу міліції, який прибув із автоматами, у бронежилетах та касках. Водночас із Чернігова до місця події поспішали співробітники карного розшуку й екіпаж спецпідрозділу "Беркут". Коли правоохоронці оточили злочинця, він продовжував стріляти по них. Тоді міліціонери застосували табельну зброю і поранили чоловіка в ногу. У стані афекту він відразу застрелився.
Як було встановлено пізніше, хазяїн будинку 1960 р.н. проживав у Куликівці разом із дружиною і сином. Працював охоронцем в одній із київських фірм. За місцем проживання характеризувався позитивно. Одна з рушниць була зареєстрована на його ім'я, по іншій інформація уточнюється. Чи перебував він у стані алкогольного сп’яніння під час інциденту, наразі встановлює слідство.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: