понеділок, 23 червня 2008 р.

За незаконне одержання майже 2 мільйонів гривень ПДВ полтавським підприємцям "світить" до 12 років

ПОЛТАВА, 23 червня. /Людмила ТатариноваУКРІНФОРМ/. Співробітники УСБУ України в Полтавській області викрили черговий факт незаконного відшкодування ПДВ: представники одного з державних підприємств створили формальні підстави і отримали з бюджету майже два мільйони гривень, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу з посиланням на прес-групу обласного УСБУ.
Для безпідставного формування податкового кредиту, приватні підприємці уклали у липні 2007 року договір з іншою комерційно структурою на постачання матеріалів для ремонтних і будівельних робіт. Це надало їм можливість отримати відшкодування ПДВ.
За фактом заволодіння державним майном в особливо великих розмірах порушено кримінальну справу. Злочинцям загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
У рамках протидії організованій злочинності в бюджетній сфері, працівники управління СБУ в Полтавській області за п’ять місяців цього року порушили сім кримінальних справ за фактом незаконного відшкодування ПДВ, говориться у повідомленні прес-групи.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: