суботу, 21 червня 2008 р.

Відомий канадський експерт Олівер Доусон провів аудит «Львівської пивоварні»

ЛЬВІВ, 19 червня. /Георгій Маценко - УКРІНФОРМ/. "Львівське пиво - це не напій, це - філософія, а ваш музей пивоваріння нічим не поступається аналогічним збіркам в інших країнах", - зазначив під час відвідин ВАТ "Львівська пивоварня" відомий канадський експерт у сфері пива, президент "Beer Lovers Tour International" Олівер Доусон. Бесіда із шанувальниками бурштинового напою перетворилася на справжній майстер-клас, під час якого "людина-енциклопедія" докладно розповів про особливості різних сортів цього напою, унікальні факти про історію його виробництва та культуру споживання.
Зокрема, О.Доусон зазначив, що історія пива нараховує вже 7 тисяч років, а ось у Вавілонії існував звичай, за яким батько нареченої протягом місяця після весілля поїв зятя медовим пивом, - звідти і пішла назва "медовий місяць".
Натомість особливою гордістю львів`ян є те, що їхнє пиво - одне з найстаріших в Європі, а завдяки високій професійній компетентності працівників та найсучаснішому обладнанню торговельна марка "Львівське" користується неабияким попитом навіть в Канаді.
Гість ознайомив зі специфікою найвідоміших сортів і торговельних марок хмільного напою в різних країнах, навів новітні дані науковців про те, що його помірковане споживання допомагає організмові звести до мінімуму ризик утворення кров`яних згустків в артеріях, а пиво у ПЕТ-упакуванні, тобто в пластмасових пляшках, нічим не поступається тому, що продається в традиційних скляних.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: