вівторок, 24 червня 2008 р.

Після інциденту з Шоном Карром і бійцями ВВ в Одесі всі в'їзди на Ланжерон будуть з відеокамерами

ОДЕСА, 23 червня. /Богдан Димовський - УКРІНФОРМ/. Після конфлікту 20-го червня між зятем Юлії Тимошенко Шоном Карром і бійцями внутрішніх військ в Одесі всі в'їзди на «трасу здоров'я» будуть обладнані відеокамерами. Про це сьогодні повідомив Одеський міський голова Едуард Гурвіц під час засідання виконкому міськради, передає кореспондент УКРІНФОРМу.
«Раніше конфлікти, пов'язані з в'їздом на «трасу здоров'я», виникали досить часто і в них фігурували народні депутати України, генерали і міністри, які згодом писали скарги в усі інстанції, включаючи Генпрокуратуру і секретаріат Президента України. Потрібно це припинити», - повідомив Едуард Гурвіц.
Нагадаємо, 21 червня ряд ЗМІ повідомив про те, що зять Юлії Тимошенко, британський музикант Шон Карр побив в Одесі двох бійців внутрішніх військ, які охороняли в'їзд на пляж Ланжерон з парку Шевченка.
Однак згодом Міністерство внутрішніх справ України спростувало інформацію про це.
Як повідомив Департамент у зв'язках із громадськістю МВС України, «за попередніми даними службового розслідування і висновками судово-медичних експертиз з'ясувалося, що військовослужбовці внутрішніх військ МВС України, перевищивши службові повноваження, немотивовано застосували грубу фізичну силу щодо Шона Карра та Євгенії Тимошенко, нанесли їм тілесні ушкодження, чим спровокували конфлікт».
Одеська «траса здоров'я» створена на основі дороги над морем від пляжу «Ланжерон» до пляжу «Аркадія» в середині 60-их років минулого століття. Довжина траси – 5,5 км. Рішенням сесії міськради проїзд автотранспорту по трасі заборонений.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: