пʼятницю, 20 червня 2008 р.

На Чернігівщині арештовано жінку, у якої через нехтування материнськими обов’язками загинуло маля

ЧЕРНІГІВ, 19 червня. /Наталія Потапчук - УКРІНФОРМ/. У Ріпкинському районі Чернігівщини взято під варту жінку, невиконання якою своїх материнських обов’язків спричинило загибель 2-річної дитини. Затримали горе-матір за рішенням суду після порушення проти неї кримінальної справи, передає кореспондент УКРІНФОРМу.
Як повідомили в прес-службі прокуратури області, дана особа, що проживає в селі Нові Яриловичі, не займалась належним чином вихованням своєї малолітньої дитини, систематично залишала її без нагляду, зловживала спиртним та вела аморальний спосіб життя. От і тієї трагічної ночі залишила дитину в хаті саму з увімкненим електрообігрівачем. Внаслідок пожежі, яка виникла під ранок, маля загинуло. Дізнавшись про це, мати відразу виїхала з Ріпкинського району, однак невдовзі її знайшли і затримали.
За інформацією районного прокурора Андрія Криворучка, слідство у кримінальній справі завершене і вона спрямована до суду. Окрім того, готується відповідне подання, в якому буде надана юридична оцінка діям служби у справах дітей Ріпкинської райдержадміністрації. Ця служба мала своєчасно вжити заходів із вилучення дитини в матері, що систематично піддавала ризику її життя, вважають у прокуратурі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: