четвер, 26 червня 2008 р.

У Севастополі затримали хабарника - начальника управління однієї з райдержадміністрацій

Севастополь, 25 червня. (Михайло СтецюкУКРІНФОРМ). Севастопольські правоохоронці затримали начальника управління однієї з районних адміністрацій міста в момент отримання хабара, передає кореспондент УКРІНФОРму з посиланням на відділ зв’язків з громадськістю міського управління МВС України. В ході операції міліціонери змушені були використати пістолет з резиновими кулями. Затримавши хабарника, вони надали йому першу медичну допомогу (куля влучила в стегно).
Викриттю чиновника посприяла його жадібність до грошей. В районну адміністрацію звернувся громадянин К. з проханням надати статус нежитлового помешкання його однокімнатній квартирі для переобладнання її під офіс. Оскільки оборудка проводилася за сприяння ріелтора, то останній запропонував громадянину К. прискорити вирішення питання шляхом підкупу чиновників і назвав суму 2200 доларів США. Однак через три тижні ріелтор заявив, що, мовляв, грошей недостатньо і необхідно ще 3000 доларів. Факт передачі цієї суми чиновнику і зафіксували співробітники міліції.
По факту вимагання і отримання хабара міська прокуратура завела карну справу не лише проти начальника відділу, але і проти ріелтора. Триває слідство.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: