вівторок, 24 червня 2008 р.

Наркомани біля річки: поблизу держкордону на Одещині молодь виготовляла наркотичну рідину

ОДЕСА, 24 червня. /Володимир Новак - УКРІНФОРМ/. Як повідомила кореспонденту УКРІНФОРМу прес-служба Південного регіонального управління Держприкордонслужби України, учора близько 17-ї години вечора у відділ "Яськи" Білгород-Дністровського прикордонзагону надійшла інформація про те, що на березі річки Турунчук компанія молодих людей варить мак.
Для перевірки даної інформації на місце відразу ж вирушив прикордонний наряд. Вже через годину прикордонниками були затримані троє хлопців і двоє дівчат віком від 21 до 26 років, які приїхали на автомобілі на одну з галявин поблизу Турунчука і, розташувавшись на ній, розвели багаття, на якому в 5-літровому казані робили відвар з конопель.
Поруч із багаттям знаходився мішок, в якому було виявлено 166 головок зеленого маку і 2,5 літра вже готового "наркотичного напою" з тих же інгредієнтів – конопель і маку.
Трьох "горе-кулінарів" прикордонники притягнули до адмінвідповідальності за ст.202 з накладенням штрафу, після чого всі п'ятеро порушників, автомобіль, вилучений мак і наркотична рідина були передані представникам Біляївського райвідділу ГУ МВД України в Одеській області.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: