пʼятницю, 20 червня 2008 р.

Ні захвату прикордонників у заручники, ні викрадення сержанта – один лиш побутовий конфлікт із бійкою

ХАРКІВ, 19 червня. /Віта Дубовик - УКРІНФОРМ/. Голова Держприкордонслужби України генерал-полковник Микола Литвин під час робочої поїздки до Харківської області прокоментував конфліктну ситуацію, що відбулася вночі 19 червня у селищі Ліховатка. Як повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу, голову прикордонників здивувала позиція преси по цьому питанню.
"Всі питання вирішені, правоохоронні органи перебувають на місці пригоди. Конфлікт відбувся на побутовому рівні. Прикордонники знаходяться в нормальному фізичному стані. Ніякого захвату чи викрадення працівників мого відомства не було", - сказав Микола Литвин.
Зранку в пресі з'явилася інформація про те, що четверо невідомих одного прикордонника побили, а іншого захопили в заручники. За інформацією голови прикордонслужби, прапорщик та сержант дійсно мали конфліктну ситуацію з чотирьма невідомими, але ніякого захвату не було. Конфлікт до службових обов'язків прикордонників не має ніякого відношення.
На даний час прикордонники дають свідчення у відділі міліції. Один з нападників затриманий, а трьох інших шукають співробітники правоохоронних органів.
За дорученням генерал-полковника Литвина створено спеціальну службову комісію, що має розібратися у причинах виникнення конфлікту.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: