вівторок, 24 червня 2008 р.

На Полтавщині затримано аліментщика за підозрою у помстному підпаленні райсуду за присуд аліментів

ПОЛТАВА, 24 червня. /Сергій Пустовіт - УКРІНФОРМ/. Правоохоронці Полтавської області затримали 40-річного аліментщика за підозрою в навмисному підпалі приміщення Гребінківського районного суду, де кілька днів тому було ухвалено рішення про примусове стягнення з нього аліментів, повідомляє кореспондент УКРІНФОМу з посиланням на начальника відділу зв'язків із громадськістю ГУ МВС у Полтавській області Юрія Сулаєва.
Затриманий уже дав перші свідчення, заявивши, що рішення суду щодо примусового стягнення аліментів настільки обурило його, що він, втративши емоційну рівновагу, помстився суду, підпаливши його.
Палій - мешканець районного центру Гребінка. Проти нього порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 194 Кримінального Кодексу України /навмисне знищення або ушкодження методом підпалу держмайна/, що тягне за собою загрозу позбавлення волі від 3 до 15 років.
Пожежа в приміщенні Гребінківського районного суду сталася минулої суботи. Вогонь завдав істотної шкоди приміщенню, частково знищив документацію служби судових розпорядників, деякі архівні матеріали. Після пожежі було виявлено пляшку з залишками пального, що дало правоохоронцям підстави говорити про здійснення підпалу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: