суботу, 21 червня 2008 р.

Учасники міжнародного фестивалю байкерів "GOBLIN-SHOW" ґонорово продефілювали вулицями Одеси


ОДЕСА, 21 червня. /Володимир Новак - УКРІНФОРМ/. Своєрідний парад байкерів - мототуристів змогли сьогодні спостерігати на вулицях рідного міста одесити. Як повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу, тут більше тижня триває міжнародний фестиваль любителів потужної двоколісної техніки.

Як і в попередні роки, традиційний проїзд колони мотоциклістів розпочався від стадіону ВАТ "Одескабель" (де мешкатимуть байкери) і проліг практично всіма головними магістралями міста. Під час зупинок на Дерибасівській вулиці, біля пам'ятника Дюку де Рішельє і на Куликовому полі городяни та їх гості мали змогу поспілкуватися з учасниками фестивалю, ознайомитися з їх екіпіруванням та розмаїттям суперсучасних мотоциклів. Дозвіл на рух вулицями міста колони мотоциклістів у супроводі патрульних автомобілів надала влада обласного центру.

Під час фестивалю у місті біля моря пройшла ціла низка різноманітних заходів, які охоче відвідували одесити.

Наступна зустріч мототуристів низки країн Європи запланована на вересень поточного року і знову в Одесі. Саме тут пройде Міжнародний музичний фестиваль байкерів "Осінній рок-н-рол 2008".

На фото: збір перед урочистим парадом (фото з архіву УКРІНФОРМу)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: