пʼятницю, 20 червня 2008 р.

На Рівненщині викрито шахрайство щодо незаконного заволодіння квартирами

РІВНЕ, 19 червня. (Віктор Мазаний - УКРІНФОРМ). Шахраїв, які незаконно заволодівали квартирами, викрито працівникам управління боротьби з організованою злочинністю УМВС у Рівненській області, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу з посиланням на прес-службу відомства.
Встановлено, що впродовж 2006-2007 років шляхом підробки паспортів, заповітів, нотаріально-посвідчених документів та доручень, зловмисники у складі шести осіб здійснювали перереєстрацію нерухомого майна фізичних осіб на себе або своїх знайомих за винагороду і в подальшому легалізували дане майно шляхом неодноразової купівлі-продажу через підставних осіб.
Застосовувалася й інша методика: учасники групи встановлювали адреси квартир, мешканці яких зловживали спиртними напоями, вживали наркотичні засоби і вели антигромадський спосіб життя. В подальшому таких громадян примусово вивозили за межі території України, і а їх майно за фіктивними дорученнями присвоювали собі.
Також оформляли свідоцтва про смерть на живих людей та фіктивні заповіти, при цьому господарі не знали, що їх квартири вже продані. Загалом відчужено п'ять помешкань. Четверо підозрюваних заарештовано. За даним фактом порушено кримінальну справу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: