четвер, 26 червня 2008 р.

Територіальний центр набору військовослужбовців за контрактом почав діяти у Рівному

РІВНЕ, 24 червня. (Віктор Мазаний - УКРІНФОРМ). Направляти громадян у підрозділи Збройних Сил України почали спеціалісти територіального центру набору військовослужбовців за контрактом, який відкрито у Рівному, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.
За словами його начальника Петра Івасюка, у нинішньому році зусиллями структури вже залучено до проходження служби майже чотириста осіб. При зарахуванні кандидатів бралися до уваги їх стан здоров'я, рівень знань та морально-психологічні властивості. Ці якості визначалися із застосуванням програмного комплексу, розробленого Генеральним штабом.
Призвані скористалися однією із переваг нової форми трудових відносин - самі обрали місце і посаду для проходження служби. Серед майбутніх гарантованих їм пільг буде безкоштовне медичне обслуговування, відпочинок у санаторіях Міністрества оборони, оплата державою заочної форми навчання тощо.
У місцевому армійському з'єднанні нині також дбають про забезпечення житлом контрактників. Щоб збільшити квартирний фонд, в обласному центрі та в інших місцях дислокації частин планують, зокрема, переобладнати ряд казарм.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: